Website laten bouwen

Heeft je website een likje verf nodig? Nabits heeft jarenlange ervaring in het bouwen hiervan.

Waarom Nabits?

We hebben al jaren ervaring met het bouwen van websites. Of je klanten nu via de pc, tablet of mobiel naar je website gaat. Wij zorgen dat jouw (potentiele) klanten altijd snel bij de informatie kunnen komen die ze zoeken.

WEBSITES – WORDPRESS

Wij maken websites waar gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit voorop staat. Voor het bouwen van websites maken wij gebruik van WordPress. Door gebruik te maken van deze CMS (Content Management Systeem) zorgen wij ervoor dat je altijd en overal aanpassingen kan doen aan je website. Of het nou gaat om tekstuele aanpassingen of nieuwe pagina’s toevoegen je kunt dit doen wanneer het jou uitkomt.

logo-wordpress
logo-woocommerce

WEBSHOPS – WOOCOMMERCE

Vandaag de dag kopen 96% van de consumenten online. Het voordeel van een webshop is dat je niet fysiek aanwezig hoeft te zijn om iets te kopen. Wil jij ook een webshop starten, of heeft jouw webshop een opfrisbeurt nodig? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Standaard leveren wij de webshop in combinatie met de Woocommerce plugin voor WordPress. Woocommerce wordt wereldwijd al meer dan 5 miljoen keer gebruikt. Betalingen kunnen gedaan worden via iDeal, Creditcard, Klarna (achteraf betalen), Paypal,┬á cadeaukaarten etc. Producten, categorie├źn en afbeeldingen kun eenvoudig zelf toevoegen, wijzigen en/of verwijderen. Zo zorg je dat je webshop altijd up to date is.

BEHEER – ALTIJD UP TO DATE

Wanneer een website en/of webshop opgeleverd is kan deze gebruikt worden. Echter is het wel raadzaam om WordPress en plug-ins (extra functionaliteit) up to date te houden. Zo worden er snelheidsverbeteringen doorgevoerd maar ook beveiligingsupdates. Het zou natuurlijk zonde zijn dat je website gehacked wordt omdat je WordPress of een plug-in niet hebt ge-update. Dit kunnen wij ook voor u doen, zo kunt u zich focussen op uw core business en zorgen wij dat de website/webshop technisch altijd blijft draaien.

wordpress-updates

Wat feiten over Nabits en de (bewezen) software.

Voor de websites maken wij gebruik van software die zichzelf over de hele wereld al heeft bewezen. Dat is wel lekker verontrustend.

MILJOEN WORDPRESS SITES WERELDWIJD

MILJOEN WOOCOMMERCE SHOPS WERELDWIJD

JAAR ERVARING IN HET MAKEN VAN WEBSITES & SHOPS

Dit zit standaard in het pakket

  • Mooi design op PC, tablet & mobiel
  • Aangemeld bij Google
  • Zelf je website kunnen bijwerken
  • Vriendelijke en deskundige support
  • Geen vaste kosten per maand
  • Jij bent eigenaar van de website

Onze klanten

Een selectie van prachtige klanten waar wij opdrachten voor hebben uitgevoerd.

logo-gezondheidscentrumwest
logo-vision
logo-dewildeorchidee
logo-skandara
logo-goedkoopoverstappen
logo-gezondheidscentrumwest

TWIJFEL JE NOG?

Een aantal van de projecten waaraan wij hebben gewerkt zijn publiekelijk beschikbaar. In onze portfolio kun je de mooie projecten te bekijken.

Wil je samenwerken?

Vul direct het contactformulier in en ontdek wat wij voor elkaar kunnen betekenen.