WEBSITES

PORTFOLIO

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.

KLM – Digital Studio

Als full stack DevOps ontwikkelaar bij KLM ben ik samen met een SCRUM team verantwoordelijk voor de innovatieve projecten binnen KLM X-TECH. Deze projecten hebben als doel om de impact op de operatie en de haalbaarheid zo snel mogelijk te kunnen meten. 

Projecten duren gemiddeld 3 a 4 sprints van 2 weken, waarbij herbruikbaarheid van geschreven modules voor toekomstige proof of concepts de meeste focus heeft. Het team is vanaf de kick-start tot aan het testen in de operatie nauw betrokken bij het project.

De technische stack bestaat uit: Java (Spring Boot), Angular (TypeScript), nodejs (JavaScript), NoSQL (MongoDB), Docker (Swarm & Kubernetes), CI/CD (Atlassian Bamboo), Message Broker (AMQP, MQTT & Kafka).

klm-vliegtuigen-geparkeerd-op-schiphol
volkswagen-audi-app

PON – Volkswagen Audi APP

Als full stack DevOps ontwikkelaar bij PON is Nabil samen met het SCRUM/DevOps team verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de VAG app’s en meerdere web portalen.

Deze projecten hebben als doel om de gebruiker inzicht te geven in de huidige status en locatie(geschiedenis) van een/meerdere voertuig(en). 

De technische stack bestaat uit: NestJS (TypeScript, nodejs), Angular (TypeScript), Ionic (TypeScript), NoSQL (MongoDB), Docker (Kubernetes), CI/CD (Jenkins).

TECHNOLUTION/EDSN – Energie Portalen

Als full stack ontwikkelaar bij Technolution is Nabil samen met het scrum team verantwoordelijk voor de ontwikkeling van meerdere web portalen in de energie markt.

Deze projecten (microservices) hebben als doel om de gebruikers alles rondom zijn ‘energie’ te laten beheren. 

De technische stack bestaat uit: Java (Dropwizard), Angular (TypeScript),  SQL (MySQL), Docker (Kubernetes), Cloud (AWS), CI/CD (GitLab), Message Broker (Kafka) en Code Quality (Sonar Qube).

energie-leveren-portaal

FEITEN

Door de successen die wij boeken mogen we voor onze klanten meerdere projecten uitvoeren.

TEVREDEN KLANTEN

PROJECTEN

JAAR ERVARING

FRAMEWORKS & TECHNOLOGIEËN

Een stabiele basis is het recept tot succes. Wij maken gebruik van bewezen content management systemen voor en technologieën onze projecten. 

logo-wordpress

WORDPRESS

logo-woocommerce

WOOCOMMERCE

logo-google-analytics

GOOGLE ANALYTICS

logo-yoast-seo

YOAST SEO

logo-cloudflare

CLOUDFLARE

EEN KLANT AAN HET WOORD

Op korte termijn had ik een website nodig en Nabits had dat erg goed voor ons gedaan. Ik hoefde alleen maar de afbeeldingen en tekst aan te leveren en de rest werd door hun gedaan.

Ze hebben de kennis en kunde in huis, perfect!

Goedkoop-overstappen.nl

ONZE KLANTEN

Een selectie van prachtige klanten waar wij opdrachten voor hebben uitgevoerd.

logo-goedkoopoverstappen
logo-vision
logo-dewildeorchidee
logo-skandara
logo-gezondheidscentrumwest

Wil je samenwerken?

Vul direct het contactformulier in en ontdek wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

12 + 6 =