WEBSITES

&

WEBSHOPS

Heeft je website een likje verf nodig? Of toch maar een nieuwe webshop? Nabits heeft jarenlange ervaring in het bouwen hiervan.

TALEN

We hebben al enige jaren ervaring met de volgende ontwikkel, stylesheet, mark-up en query talen.

WEBSITES – WORDPRESS

Wij maken websites waar gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit voorop staat. Voor het bouwen van websites maken wij gebruik van WordPress. Door gebruik te maken van deze CMS (Content Management Systeem) zorgen wij ervoor dat je altijd en overal aanpassingen kan doen aan je website. Of het nou gaat om tekstuele aanpassingen of nieuwe pagina’s toevoegen je kunt dit doen wanneer het jou uitkomt. 

logo-wordpress
logo-woocommerce

WEBSHOPS – WOOCOMMERCE

Vandaag de dag kopen 96% van de consumenten online. Het voordeel van webshops is dat je niet fysiek aanwezig hoeft te zijn om iets te kopen. Wil jij ook een webshop starten, of heeft je webshop een opfrisbeurt nodig? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Standaard leveren wij de webshops i.c.m. WordPress Woocommerce. Woocommerce wordt wereldwijd al meer dan 5 miljoen keer gebruikt. Betalingen kunnen gedaan worden via iDeal, Creditcard, Klarna (achteraf betalen), Paypal,  cadeaukaarten etc. Producten, categorieën en afbeeldingen kun eenvoudig zelf toevoegen, wijzigen en/of verwijderen. Zo zorg je dat je webshop altijd up to date is.

BEHEER – ALTIJD UP TO DATE

Wanneer een website en/of webshop opgeleverd is kan deze gebruikt worden. Echter is het wel raadzaam om WordPress en plug-ins (extra functionaliteit) up to date te houden. Zo worden er snelheidsverbeteringen doorgevoerd maar ook beveiligingsupdates. Het zou natuurlijk zonde zijn dat je website gehacked wordt omdat je WordPress of een plug-in niet hebt ge-update. Dit kunnen wij ook voor u doen, zo kunt u zich focussen op uw core business en zorgen wij dat de website/webshop technisch altijd blijft draaien. Bekijk hieronder de beheerpakketten die wij aanbieden.

wordpress-updates

FEITEN

Voor de websites en webshops maakt Nabits gebruik van bewezen technologieën, hieronder wat feiten.

MILJOEN WORDPRESS SITES WERELDWIJD

MILJOEN WOOCOMMERCE SITES WERELDWIJD

JAAR ERVARING IN HET MAKEN VAN WEBSITES & SHOPS

TWIJFEL JE NOG?

Een aantal van de projecten waaraan ik heb gewerkt zijn publiekelijk beschikbaar. Ga naar mijn portfolio om de mooie projecten te bekijken.

ONZE KLANTEN

Een selectie van prachtige klanten waar wij opdrachten hebben uitgevoerd.

logo-goedkoopoverstappen
logo-vision
logo-dewildeorchidee
logo-skandara
logo-gezondheidscentrumwest

Wil je samenwerken?

Vul direct het contactformulier in en ontdek wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

9 + 1 =